06 - 41 47 35 67 info@dgbs.nl

Regelmatig schakel ik Graciela Duran in om mij te ondersteunen op administratief en organiserend vlak. Mijn ervaringen zijn erg positief. Zij regelt veel voor me en denkt mee. Zo verlopen mijn afspraken soepel, net als de organisatie van mijn acquisitieactiviteiten. De flexibiliteit waarmee ze mij ondersteunt is, naast haar organisatietalent en accuratesse, haar grote kracht.

Pieter Meulman,
interim communicatieadviseur / interimmanager

Waarom Graciela? Ze is het waard! Zelfstandig, ontzorgend én zelfsturend. Aansprekend voorbeeld? Het organiseren van ons relatie-event. Dat was door Graciela efficiënt en tot in de puntjes geregeld. Alles klopte, zodat ik me op onze relaties kon richten.

Ruud Kruip,
Ondernemer

“Graciela was anderhalf jaar mijn steun en toeverlaat bij het scouten van talent in het openbaar bestuur. Het ging daarbij om personeelsvertrouwelijke informatie, het onderhouden en bedienen van een groot netwerk en veel onverwachte pieken en dalen. Ze plande de afspraken en zorgde dat tijdig alle gewenste documentatie beschikbaar was. Graciela was daarin accuraat, ze was integer en ze zorgde dat de zaken écht voor elkaar waren.”

Roald van der Linde,
Tweede Kamerlid voor de VVD